Cum se calculează pretul implantului de păr?

Pretul implantului de păr depinde de mulți factori, inclusiv de complexitatea generală a implanturilor, de alte „caracteristici individuale ale părului”, inclusiv de cantitatea de păr de implantat pentru a obține rezultatele dorite ale pacientului.

 

Atunci când se planifică o procedură, pacientul este examinat în vederea riscului de cădere a părului în continuare, precum și modul în care se poate utiliza cel mai bine părul donator disponibil. Acești factori personalizați sunt specifici pentru fiecare persoană și vor afecta pretul implantului de păr. Cea mai rapidă modalitate de a afla cât va preta o procedură este să mergeți la o consultație individuală cu unul dintre specialiștii de la clinica din Timișoara.

 

Cât pretă implantul modern de păr?

Prețul unui implant de păr (sursa) va varia foarte mult în funcție de cantitatea de păr implantat necesar. Pentru o cădere moderată a părului, vă puteți aștepta să plătiți 1000 de euro. Cu toate acestea, dacă aveți un tipar de cădere mai extins, un implant de păr FUE poate preta și 1500 de euro.

 

Încă vă îngrijorează pretul unui implant de păr? Fiecare persoană este diferită și fiecare caz este unic, dar nu trebuie să plătiți salariul unei vedete de fotbal pentru a avea păr complet.

 

Cât pretă 1500 de implanturi de păr altoite?

La clinica din Timișoara, analizăm o serie de factori diferiți pentru a determina pretul unui implant de păr. Pretul poate varia în funcție de caracteristicile fiecărei persoane și de complexitatea cazului. Un factor care ajută la calcularea pretului unui implant de păr este numărul de grefe necesare.

 

Oferiți finanțare pentru implant de păr?

Oferim o serie de opțiuni de finanțare diferite pentru a contribui la distribuirea pretului unui implant de păr, asigurându-ne că este o opțiune fezabilă pentru toată lumea. Oferim opțiuni de finanțare fără dobândă dacă plătiți într-un an. De asemenea, oferim rate scăzute ale dobânzii care vă permit să distribuiți pretul până la 36 de luni.

 

Adevăratul pret al implantului de păr

Deși un implant de păr pretă mai mult decât alte soluții pentru pierderea părului, acesta se plătește sau vă este prezentat într-o singură sumă mare, ceea ce ar putea fi un motiv de îngrijorare. Cu toate acestea, sunt multe de spus despre pretul implantului de păr.

 

Mulți oameni care suferă de calviție suferă mai mult decât doar căderea părului, pierderea încrederii și a identității poate fi cea mai devastatoare; nu contează cât de redusă este de fapt pierderea părului.

 

Desigur, există multe metode de combatere a căderii părului, inclusiv peruci și smocuri de păr. Acestea pot acoperi adesea pierderea părului, dar nu pot schimba cât de încrezător vă simțiți în interior, persoanele mărturisind că acestea se simt nenaturale sau anorganice. De fapt, mulți oameni care suferă de calviție, căderea părului sau doar linia de păr în retragere se simt ca și cum ar trebui să sa ascundă. Încercarea de a ascunde acest „secret” cu o perucă sau coafură de multe ori nu funcționează sau nu se simte rentabilă.

 

Pe de altă parte, pretul unui implant de păr va oferi o soluție permanentă la căderea părului. Nu este nimic de ascuns. Fără secrete. Ceea ce îți permite să te întorci la sinele tău vechi. Puternic, încrezător și liber.

 

Cele mai semnificative câștiguri pe care le experimentează pacienții noștri cu implant de păr este creșterea încrederii în sine și eliberarea de anxietatea căderii părului. Pacienții noștri au oferit relatări detaliate și oneste ale experienței și perioadei de recuperare pentru ca potențiali pacienți să se poată documenta.

Implanturi de păr rentabile

Deși sunt mai scumpe, preturile implantului de păr sunt eficiente și oferă de fapt economii pe termen lung. Alte metode de refacere a părului (medicamente, peruci) necesită întreținere și resurse financiare pentru prelungirea rețetei.

 

Acest lucru poate aduna în timp o sumă mare, mai ales dacă utilizați o abordare colaborativă, de exemplu finasteridă alături de suplimente naturale pentru a stimula creșterea. Mai mult, cu aceste metode, există riscul ca atunci când încetați să utilizați tratamentul, rezultatele să se oprească sau să se inverseze. Pretul implantului de păr este unic și oferă rezultate pe tot parcursul vieții. Pentru pretul unui tratament cu Finasteride de un an, puteți obține un implant FUE care va dura o viață – fără sindrom post-Finasteridă.

 

Majoritatea clienților au doar 2 proceduri de implant de păr într-o viață, al doilea fiind în general grefarea foliculilor de păr în zone în care linia părului s-a retras după implantul inițial. Semnul distinctiv al muncii noastre este furnizarea unui tratament individualizat pentru a ne asigura că procedura oferă rezultate naturale nedetectabile care durează o viață.